O produktu
Pomerančový pepř
je aromatická grilovací směs na kuřecí nebo rybí maso. Výbornou marinádu připravíme z pomerančové šťávy, oleje a pomerančového pepře. Maso necháme v marinádě alespoň 2 hodiny.
Pomerančový pepř vychází z oblíbeného citronového pepře a má velmi podobné použití. Skvělý je na ryby nebo na plody moře, je ostrý, aromatický dobře ladí s výraznými chutěmi středomořské kuchyně. S pomerančovým pepřem se dobře kombinuje citronová nebo pomerančová šťáva, olivový olej. S takovou kombinací můžeme ochutit zeleninový salát, i použít jako marinádu na pečení ryb nebo kuřecího masa.
Složení: pomerančová kůra, pepř, sůl (25%), třtinový cukr, petržel.
Sáčky
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.