O produktu
Pepřové koření
je ostrá směs na steaky z hovězího masa. Hrubě drcené koření zajistí silnou a intenzivní chuť pepře. Vynikne i na zvěřině, skopovém nebo vepřovém mase. Hrubé pepřové koření je ideální i na marinování masa, kdy se aroma koření pomalu uvolňuje a dostává se do masa.
Při přípravě steaků však hovězí dopředu nemarinujte. Nechte maso mimo lednici, aby před pečením mělo pokojovou teplotu. Steaky pečeme zprudka, aby na okrajích bylo maso opečené a aromatické, ale uprostřed zůstalo šťavnaté. Protože by maso mělo mít uprostřed teplotu 42 °C (raw) až 65°C (well done), je lepší začínat s teplotou masa 20 °C.
Složení: pepř, sůl (20%), česnek, paprika, chilli, petržel.
Sáčky
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.