O produktu
Nasi goreng
Aromatická směs křupavé cibule s kořením se používá do rýže, rizot, nebo těstovin. Výborná je i do bramborové kaše, zapečených brambor nebo dušené zeleniny.
Složení: cibule, pórek, česnek, kurkuma, zázvor, chilli.
Obsah alergenů podle atestu z 29.11.2019:
Alergen
neobsahuje
možné stopy
obsahuje
1) Lepek
X
2) Korýši
X
3) Vejce
X
4) Arašídy
X
5) Sója
X
6) Mléko
X
7) Ořechy
X
8) Celer
X
9) Hořčice
X
10) Sezam
X
11) Siřičitany
X
12) Vlčí bob
X
13) Měkkýši
X
Nasi goreng je jídlo známé z Indonésie, Thajska, Sri Lanky a dalších oblastí jihovýchodní Asie. Nejčastěji se překládá jako smažená rýže doplněná masem a zeleninou. Na skvělou smaženou rýži potřebujeme uvařenou rýži, která by měla být vychladlá (chladná rýže se už nelepí a lépe se spojí o statními surovinami). Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme v něm kousky masa (kuřecí, vepřové, ryby, krevety…). K opečenému masu přidáme rýži a zeleninu a rychle prohřejeme. Na závěr dáme do horké rýže vajíčko a krátce opečeme, aby se vajíčko srazilo.
Sáčky
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.