O produktu
Medvědí česnek
Bylinka s lehkou vůní a chutí česneku. Výborně se hodí do pomazánek, bylinkových másel nebo čerstvých sýrů. Můžeme ji přidat i do nádivek nebo mletých mas.
Použití medvědího česneku v kuchyni
Listy medvědího česneku se používají podobně jako pažitka nebo jarní cibulka. Může přijít na vařené i pečené brambory, na chléb s tvarohem, do pomazánek nebo třeba do špenátu. Skvěle se hodí do i do hustých zeleninových polévek. Medvědí česnek nemá příliš rád dlouhou tepelnou přípravu, proto je lepší přidat ho až na závěr.
Medvědí česnek je známý i svými antibakteriálními účinky, proto se používá při detoxikaci organizmu.
Obsah alergenů podle atestu:
Alergen
neobsahuje
možné stopy
obsahuje
1) Lepek
X
2) Korýši
X
3) Vejce
X
4) Arašídy
X
5) Sója
X
6) Mléko
X
7) Ořechy
X
8) Celer
X
9) Hořčice
X
10) Sezam
X
11) Siřičitany
X
12) Vlčí bob
X
13) Měkkýši
X
Sáčky
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření (dokáže pohltit 90% UV záření). PET je moderní materiál, který v čím dál větší míře nahrazuje tradiční sklo. Oproti sklu má značné výhody: je nerozbitný, lehčí, levnější a přitom si zachovává důležité vlastnosti jako chemická netečnost, krystalická čistota a neprodyšnost.